INCASSO DOOR ADVOCATEN

Incasso advocaten (incassorecht advocaten) en advocatenkantoren vinden op plaats

incassodooradvocaten.nl

Gimbrère International Advocaten
Gimbrère International Advocaten
 

Gimbrère International Advocaten
Baronielaan 1
4818 PA Breda
Tel.: +31(0)76 5140505
Fax: +31(0)76 5212131
www.gimbrere.nl

Gimbrère International Advocaten heeft zowel ondernemingen, instellingen, overheden en particulieren als cliëntele. Gimbrère International Advocaten heeft kantoren in Nederland en Spanje. De advocaten van Gimbrère richten zich zowel op het nationale als internationale recht, met de focus op Spanje, waarin zij adviseren en bijstand verlenen bij transacties, financieringen, vastgoedprojecten en commerciële projecten, maar ook in zaken als een echtscheiding of een huurconflict.

Eén van de rechtsgebieden van Gimbrère International Advocaten is incasso. De incassorecht advocaten van Gimbrère International helpen hun cliënten met hun niet te incasseren vorderingen en hun (toekomstige) debiteurenbeleid.

Gimbrère International Advocaten zorgt met het helpen van uw vordering en debiteurenbeleid ervoor dat het geld voor/van uw bedrijf te lang bij uw relaties uitstaat. Door ook direct een incasso advocaat in te schakelen en niet een incassobureau kunt u veel besparen en het traject om uw geld te verkrijgen aanzienlijk inkorten. Bij de meeste vorderingen boven € 5.000,00 is bijstand van een advocaat verplicht als het tot een gerechtelijke procedure komt, zij kunnen gelijk rechtsmiddelen inzetten terwijl incassobureaus en gerechtsdeurwaarders dat alleen kunnen na inschakeling van een advocaat.

Door de korte communicatielijnen van Gimbrère International Advocaten, duidelijke rapportage en daadkrachtig optreden bent u verzekerd van een professionele, snelle en effectieve incassoprocedure.

Gimbrère International Advocaten: met recht bijzonder!

| links |
InformationStart Internet Concepts B.V., The Netherlands